NYHETER

Høstferie uke 40

Det blir ingen trening for våre barne- og ungdomspartier samt mosjonspartier fra og med. mandag 1. oktober til og med søndag 7. oktober grunnet høstferie. For dere som trener på konkurransepartiene og på "Åpen trening" vil trenere informere om treningstidene den uken.

NM TURN Trondheim 22.-23. september

Sofie Nilsen Aateigen og Jesine Aateigen deltok i helgen på NM i turn i Trondheim. Jentene fra Kristiansands Turnforening fikk flotte resultater. Sofie fikk sammenlagt en 9. plass med totalt 43,500 poeng. Jesine kom på en sammenlagt 12. plass med 42,900 poeng. Vi gratulerer så mye!

Regionsamling Turn menn, Stavanger 7.-9. september

4 av våre turn menn gymnaster reiste inn til Stavanger på NGTF'`s turnleir helgen 7.-9. september. Gymnastene som reiste inn var Plamen Sheytanov, Krister Sørstrand, Ivan Maltsev og Brian Rugland. Trenere som reiste med guttene var Danail Sheytanov og Lasse Rugland.

FIG Nr. 2 Turn kvinner Nordstrand 08.-09. september

Helgen 8.-9. september deltok 2 av våre Turn kvinner gymnaster Sofie Nilsen Aateigen og Jesine Aateigen på FIG konkurranse nr. 2 i Nordstrand Turnforening. Sofie kom på en sammenlagt 6. plass og Jesine på sammenlagt 10. plass. Sofie kom på en 6. plass på finalen i bom og 5. plass i finalen i frittstående. Vi gratulerer med flotte resultater.

ARKIV

Besøksadresse:
Jegersbergveien 3 4630 Kristiansand

 

Postadresse:
Postboks 449 4664 Kristiansand

Tlf: 38091836

E-post: post@ktfturn.no

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon