NYHETER

NM Kvalik Nasjonale klasser junior 8.-10. februar Stavern

Fredag 8. februar reiste 20 av våre junior gymnaster på kvalifiseringskonkurranse til NM i troppsgymnastikk i Stavern. De stilte med 10 tropper totalt. Kvinne troppen kvalifiserte seg i tumbling og trampett. Miks troppen kvalifiserte seg i trampett. Herre troppen er et lag hvor Arendals Turnforening og Kristiansands Turnforening samarbeider. Denne troppen kvalifiserte seg i alle apparater (Tumbling, trampett og frittstående). Vi gratulerer og ønsker alle lykke til med NM i Drammen 23. - 24. mars. Her er link til alle resultater: https://tropp.no/res?c=41808u12

Vinterferie uke 8

Det blir ingen trening for våre barne- og ungdomspartier, samt aerobic- og mosjonspartier fra mandag 18. til og med søndag 24. februar. Konkurransepartiene har egne treningstider.

Innkalling til årsmøte i Kristiansands Turnforening 2019

Årsmøte i Kristiansands Turnforening avholdes: Mandag 25. mars kl. 18.00 på klubbrommet i turnhallen. Saker som ønskes tatt opp på årsmøtet må sendes styret senest innen fredag 8. mars til post@ktfturn.no. For å ha stemmerett må man har fylt 15 år, vært medlem i minst en måned og ha oppfylt medlemsforpliktelsene, jf. § 3(1). Dokumentene vil bli tilgjengelig på vår nettside www.ktfturn.no senest en uke før årsmøte. Vel møtt.

ARKIV

Besøksadresse:
Jegersbergveien 3 4630 Kristiansand

 

Postadresse:
Postboks 449 4664 Kristiansand

Tlf: 38091836

E-post: post@ktfturn.no

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon