NYHETER

October 31, 2018

Kristiansands Turnforening søker trenere Troppsgymnastikk

Kristiansands Turnforening er en aktiv forening med ca. 1200 medlemmer. Foreningen satser i Norgestoppen og har flere gode plasseringer. Vi har også gymnaster på landslag i grenen TeamGym.

Vi søker trenere i troppsgymnastikk/TeamGym i stillingsprosent mellom 60 og 100%.

For rette vedkommende vil det være mulig å øke stillingensprosenten til 100% med hovedtreneroppgaver.

Arbeidsoppgaver:

● faglig ansvar for planlegging, tilrettelegging og gjennomføring av trening troppsgymnastikk/TeamGym
● deltakelse på konkurranser og samlinger, interne arrangement
● bidra til kompetanseheving internt i foreningen
● bidra positivt til å skape gode trenerteam

Ønskede kvalifikasjoner:

● Høy faglig kompetanse innen troppsgymnastikk/TeamGym
● Gode egenskaper i sikring og mottak
● Erfaring fra trenervirksomhet i klubb
● Gode pedagogiske og organisatoriske evner
● Gode samarbeidsevner


Tiltredelse: januar 2019

Trener må arbeide innenfor de retningslinjene og...

October 29, 2018

Kristiansands Turnforening var godt representert under Norges cup nr. 3 i helgen. Plamen Sheytanov og Krister Sørstrand konkurrerte i FIG junior klassen. Krister fikk sammenlagt en flott 8. plass i mangekamp og en 4. plass i frittstående. Plamen turnet pga. skade bare 3 apparater, men klarte seg med fine plasseringer i enkeltapparater. Han fikk en 2. plass i hopp,  3. plass i frittstående og en 3. plass i skranke. Lucas Nilsen Aateigen, Brian Rugland og Ivan Maltsev konkurrerte i rekruttklassen og fikk en kjempefin lagprestasjon i mangekamp med en 7. plass. Brian fikk en sammenlagt 12. plass i mangekamp, Lucas en 28. plass og Ivan en 36.plass. 

I helgen deltok også Amalia Elisabeth Høibo i klasse 1 under Norges cup nr. 3 for Turn kvinner i Grimstad. Hun kom på en 49. plass av totalt 87 deltakere. 

Vi gratulerer alle med flotte prestasjoner!

October 25, 2018

Norge reiste hjem med tre bronsemedaljer, to 4.plasser og en 5.plass fra EM som ble avholdt i Odivelas Portugal 17.-20. oktober.

Dette var Norges første EM der Norge stilte med et offisielt landslag i TeamGym. Utøvere, trenere og støtteapparat har jobbet målrettet mot EM i lang tid. "Landslagssatsingen" i troppsgymnastikk har utvilsomt gitt gode resultater og har bidratt til å løfte nivået betraktelig på samtlige tropper. Norge drar hjem med fantastiske plasseringer inkludert tre sterke bronsemedaljer. Landslagssjef Hennig Ottersen er meget fornøyd og stolt av innsatsen.

Kristiansands Turnforening var godt representert med 8 av våre gymnaster.

Anna Sofie Landrud vant en bronsemedalje med mix junior troppen. Live Klæboe Ødegaard var reserve. Menn senior vant også en bronsemedalje med vår gymnast Sebastian Hübert. Hanne Sødal kom med mix seniortroppen på en flott 4. plass. Camilla Karlsen og Tomine Byremo kom på en 5. plass med kvinner junior. Her var Helle Sødal reserve. Juni Josephsen og...

October 23, 2018

Kristiansands Turnforening ble stiftet 17. oktober 1858. Foreningen har siden starten tilrettelagt aktivitet med et ønske om å gi et tilbud til alle. Allerede i 1860 hadde foreningen partier for herrer, damer og gutter. Først i 1897/98 fikk KTF sitt første pikeparti.

Det ble en liten markering onsdag 17. oktober hvor æresmedlemmer, tillitsvalgte, administrasjonen og styret ble invitert, samt gjest Øistein Leren fra NGTF.

Nydelig bløtekake ble bestilt fra Søren Kristensen bakeri i sentrum.

Årets juleshow blir arrangert lørdag 8. desember. Årets tema er "Jubileum". Dette blir en felles markering for hele foreningen, samt tilskuere.

Mer informasjon om juleshowet blir lagt ut fortløpende.

Gratulerer med dagen Kristiansands Turnforening!

October 15, 2018

12.-14. oktober reiste 3 av våre turn menn gymnaster på Nasjonal Rekrutt konkurranse i Tromsø. De som deltok på konkurransen var, Lucas Nilsen Aateigen, Ivan Maltsev og Brian Rugland.

Kristiansands Turnforening fikk sammenlagt en 7. plass på lagkonkurransen.

Vi gratulerer med flotte resultater!

Se alle resultater her: https://live.sporteventsystems.se/Score/WebScore/1597 

October 12, 2018

KTF støtter aksjonen for å bevare idrettsetaten i Kristiansand kommune og vi håper at dere kan snakke vår sak. Se infoen fra aksjonskomiteen under.

Mvh
for Kristiansands Turnforening
Kari Aasen Gundersen
Styreleder

Kjære idrettsvenner.

Vi står overfor en skjebnedag når det gjelder eksistensen til idrettsetaten når Fellesnemnda for kommunesammenslåingen foreslår at kun administrasjonen bestående av 4 - 5 ansatte skal bli i kultursektoren, mens driftsdelen skal deles mellom parkvesenet (utendørs idrettsanlegg) og Kristiansand Eiendom (idrettsbygg) i Teknisk sektor. Dermed blir idrettsetaten smulderet opp, og da blir den mest effektive idrettsetat blant de 10 største kommuner i landet ødelagt. Statusen til idrettsetaten kan dokumenteres gjennom både Kostra (statlig innrapportering til Statistisk Sentralbyrå som staten har pålagt alle kommuner) og Telemarksforskning (prosjekt igangsatt av de 10 største kommuner i landet).

Idrettsklubbene er godt fornøyd med driften så langt man har kunne regis...

October 12, 2018

Sju utøvere fra Kristiansands Turnforening skal delta i mesterskapet i Portugal.

I tillegg er to fra klubben reserver.

Les innlegget i lokalsporten:

https://www.fvn.no/…/i/rL2LK0/Kristiansandere-til-teamgym-EM 

Ni turnere (inkludert to reserver) fra Kristiansands Turnforening er tatt ut til teamgym-EM i Portugal kommende uke. Fra venstre til høyre: Tomine Byremo, Helle Sødal, Hanne Sødal, Sebastian Hübert, Camilla Karlsen, Georg Lagarhus, Live Klæboe Ødegård, Anna Landrud og Juni Josephsen.

October 8, 2018

Da var siste FIG konkurranse for høsten gjennomført 6 og 7. oktober i Asker.

Sofie Nilsen Aateigen fikk en sammenlagt 1. plass på mangekamp med 45,100 poeng.

I finalen fikk hun 3 plass i skranke med 9,950 poeng, 3. plass i bom med 11.550 poeng.

Jesine hadde en skade slik at hun ikke kunne delta på andre øvelser. Men gikk til finalen og fikk en 2. plass i skranke med 10.600 poeng.

Vi gratulerer med flotte resultater.

Vel gjennomført!

October 4, 2018

I morgen reiser våre 2 konkurransegymnaster, Jesine Aateigen og Sofie Nilsen Aateigen på sin siste FIG konkurranse i år.

Asker Turnforening står som arrangør og det er 73 jenter påmeldt til konkurransen.

Vi ønsker dem masse lykke til!

Følg gjerne resultatene her: https://live.sporteventsystems.se/ 

   

Please reload

ARKIV
Please reload

Besøksadresse:
Jegersbergveien 3 4630 Kristiansand

 

Postadresse:
Postboks 449 4664 Kristiansand

Tlf: 38091836

E-post: post@ktfturn.no

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon