NYHETER

April 22, 2020

Vi får en del henvendelser om vi åpner for aktivitet igjen, siden barnehagene har åpent denne uken, og skolene vil åpne for de minste trinnene i neste uke.  

Vi kommer ikke til å åpne opp for treninger på nåværende tidspunkt og avventer FHI og myndighetenes råd og anbefalinger.

Som dere vet ble hallen stengt 12. mars og alle trenere er permittert, samt at administrasjonen også er til dels permittert.
Når all aktivitet opphører slik som det er nå, mister vi inntekter, da inntekter i vårsemesteret ifm. rekelotteri, salgsdugnad og ikke minst arrangementene vi måtte avlyse, vi er bekymret for økonomien vår.
Vi har mottatt medlemskontingent og treningsavgift fra de fleste medlemmene for dette semesteret.
Norges idrettsforbund (NIF) oppfordrer til solidaritet og at man ikke krever tilbakebetalt disse avgiftene. Vi håper alle kan følge NIF sin anbefaling og ikke kreve dette tilbakebetalt. Dette kan være helt avgjørende for videre drift av foreningen. Vi takker på forhånd for deres lojalitet.

...

April 16, 2020

Vi håper alle har det bra under omstendighetene og at dere alle har hatt en fin påske.

Vi jobber for tiden med å få nytt medlemssystem og i den forbindelse ønsker vi en tilbakemelding på hvem som ønsker å fortsatt være medlem til høsten. 

Dersom dere IKKE ønsker å være medlem på et parti hos oss høsten 2020 må vi ha beskjed

innen 1. mai. Da sender dere en e-post til: post@ktfturn.no merk med "utmelding". 

Dersom dere fortsatt ønsker å være medlem trenger dere ikke å melde ifra. Dere vil da bli overført til vårt nye system. Mer informasjon om vårt nye medlemssystem kommer vi tilbake til.

Det er fortsatt usikkert når vi kan starte treningene igjen, men vi holder dere oppdatert og sender ut informasjon så snart vi vet mer.

Please reload

ARKIV
Please reload

Besøksadresse:
Jegersbergveien 3 4630 Kristiansand

 

Postadresse:
Postboks 449 4664 Kristiansand

Tlf: 38091836

E-post: post@ktfturn.no

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon