Søk
  • al76955

FIG Nr. 2 Turn kvinner Nordstrand 08.-09. september

Helgen 8.-9. september deltok 2 av våre Turn kvinner gymnaster Sofie Nilsen Aateigen og Jesine Aateigen på FIG konkurranse nr. 2 i Nordstrand Turnforening. Sofie kom på en sammenlagt 6. plass og Jesine på sammenlagt 10. plass. Sofie kom på en 6. plass på finalen i bom og 5. plass i finalen i frittstående.

Vi gratulerer med flotte resultater.

119 visninger

Siste innlegg

Se alle

Turnstart -Korona tiltak

Vi jobber fortløpende med å planlegge turnstart. Denne uken sendes det ut informasjon til hvert enkelt parti med treningstider og opplysninger om hvordan man skal forholde seg til smittevernreglene. i

Besøksadresse:
Jegersbergveien 3 4630 Kristiansand

 

Postadresse:
Postboks 449 4664 Kristiansand

Tlf: 38091836

E-post: post@ktfturn.no

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon