Søk
  • al76955

Innkalling til årsmøte i Kristiansands Turnforening 8. juni kl. 18.00

Etter nye regler fra myndighetene 7. mai har vi nå lov å innkalle til fysiske forsamlinger med inntil 50 personer.

Norges idrettsforbund oppfordrer dermed idrettslag til å avholde årsmøter innen 15. juni. Styret innkaller herved til årsmøte i Kristiansands Turnforening Mandag 8. juni kl. 18.00 i RS-hallen i Gimlehallen, inngang fra parkeringsplassen foran RS-hallen. Fullstendig saksliste med saksdokumenter vil bli tilgjengelig for medlemmene senest en uke før årsmøte på www.ktfturn.no. For å ha stemmerett må man har fylt 15 år, vært medlem i KTF i minst en måned og ha gjort opp sine økonomiske forpliktelser til KTF.

Velkommen til årsmøte! Med vennlig hilsen Styret

33 visninger

Siste innlegg

Se alle

Turnstart -Korona tiltak

Vi jobber fortløpende med å planlegge turnstart. Denne uken sendes det ut informasjon til hvert enkelt parti med treningstider og opplysninger om hvordan man skal forholde seg til smittevernreglene. i

Besøksadresse:
Jegersbergveien 3 4630 Kristiansand

 

Postadresse:
Postboks 449 4664 Kristiansand

Tlf: 38091836

E-post: post@ktfturn.no

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon