top of page

Blog

Semesterslutt og informasjon om høsten 2018

17. Mai Kristiansands Turnforening fyller 160 år i år og vi ønsker å være godt presentert under årets folketog i Kristiansand på 17. mai. Vi ønsker alle være medlemmer, gymnaster, foresatte, trenere og mosjonister hjertelig velkommen til å gå under vår fane denne dagen. Det vil være trenere tilstede som ser etter barna i toget. Oppmøte kl.15:45 på Torvet, Rekke nr. 4 plass nr.25 Barna må hentes når vi kommer inn til tresse. Siste trening Følgende partier har siste trening uke 20: • Foreldre og barn 3-4 år • Foreldre og barn 5 år • Foreldre og barn 3-5 år Voiebyen skole • Idrettens grunnstige 1 Voiebyen skole Følgende partier har siste trening uke 21: • Idrettens grunnstige 1 og 2 • Turnskolen 1 og 2 • Salto 1 og 2 Aerobic- og mosjonspartier har fått egen beskjed på e-post tidligere. Konkurransepartiene, RG, Tricking, Voksenturn og Kaffelaget får egen beskjed fra trenere når deres siste trening er.

Høsten 2018

Vi starter nytt semester fom. uke 35 for våre breddepartier og mosjonspartier. Foreløpig ser det ut som timeplan blir lik som i vår. NB! Man blir automatisk påmeldt til nytt semester dersom man ikke melder seg ut. Dersom man ikke ønsker å være medlem til høsten MÅ vi ha en skriftlig utmelding innen 1. juni til post@ktfturn.no merk med «utmelding». Mer informasjon om oppstart til høsten kommer i løpet av sommeren. Vi ønsker dere en riktig god 17. mai feiring, god sommer og takk for et flott semester.

Featured Posts
Kom tilbake om en liten stund
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Archive
Follow Me
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
bottom of page