Blog

Regionspokalen Nøtterøy 25. mai

Nøtterøypokalen er en regionkonkurranse for turnere fra Agder, Vestfold og Telemark. Med sterk konkurranse fra Grimstad, Nøtterøy, Njård, Sandefjord og Horten fikk turnere fra Kristiansands Turnforening en flott 2. plass i helgas lagkonkurranse.

Kristiansand fikk også med seg seier i klasse jenter 11 år med Maya Rei Alon. Hun vant også tre av fire apparater.I samme klasse fikk Ida Rist en 4. plass sammenlagt. Ida fikk også en sølvmedalje i frittstående. Også Camilla Skuland vant sin klasse. Hun turner i klasse 1, dvs. jenter 13 og 14 år. Hun vant i tillegg to av fire apparater. Fra Kristiansand deltok 13 jenter og flere gjorde sin beste konkurranse for året. Nå er det ikke flere konkurranser før til høsten. Tiden framover brukes til å trene inne flere turnmomenter og vanskeligere øvelser.

Featured Posts
Innlegg kommer snart
Følg med videre...
Archive
Follow Me
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon