top of page

Blog

Gymnaster fra Kristiansands Turnforening deltok på sin første norgescup i rytmisk gymnastikk

Helgen 14.-16.februar reiste Helena Thorkildsen, Charlotte Depui Dåsvatn og Amalie Wierød fra Kristiansands turnforening til Trondheim for å delta på sin første norgescup som juniorer i rytmisk gymnastikk. De reiste sammen med sin trener Maria Heidenberg Lund. Jentene stilte i junior nasjonal klasse, og konkurrerte mot gymnaster fra hele landet. Det var Malvik turn & RG som var arrangør for årets første norgescup for nasjonale klasser. Gymnastene fra Kristiansands turnforening deltok med to program hver. Charlotte og Amalie stilte med ring og ball, og Helena viste tau og ball.

Det var tre spente jenter som satte seg på flyet fra Kjevik til Værnes for å delta på sin første konkurranse som juniorer. De har trent hardt gjennom hele høsten og vinteren, og var nå klare for å vise hva de hadde trent på. Og det viser seg at mye trening utgjør gode prestasjoner. Jentene gjennomførte to gode og fine kjøringer hver, og plasserte seg fint på resultatlista sammenlagt, hvor Amalie ble nr. 13, Helena nr. 18, og Charlotte nr. 19, av totalt 29 gymnaster. Trener og gymnastene er fornøyde med helgens prestasjoner, og tar med seg mange nye erfaringer hjem i bagasjen. Nå jobbes det mot neste konkurranse som arrangeres i Holmestrand 14.-15.mars.

Featured Posts
Kom tilbake om en liten stund
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Archive
Follow Me
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
bottom of page