top of page

Blog

Rekrutter fra Kristiansands Turnforening presterte godt på nasjonal rekruttkonkurranse

Lørdag 22.februar var det rekruttene sin tur til å konkurrere. Kaja Reiersen Fossum og Eline Fidje Wessmann fra Kristiansands turnforening deltok på årets første konkurranse for rekrutt nasjonal klasse. Konkurransen ble arrangert av Stavanger turnforening, og jentene reiste sammen med sin trener Maria Heidenberg Lund.

Kaja er første års rekrutt, så for henne var dette aller første konkurranse i rytmisk gymnastikk. Hun deltok i rekrutt 11 år div.A, med programmene frittstående, tau og ball. Eline er andre års rekrutt og deltok i rekrutt 12 år div.A, med programmene frittstående, ball og ring. Jentene viste hva de var gode for og gjennomførte tre flotte kjøringer på teppet. Kaja gjennomførte en klikkfri kjøring i tau, og ble belønnet med en 2.plass i dette redskapet, og en fin 6.plass sammenlagt. Eline hadde også en klikkfri kjøring i ball, og ble belønnet med en fin 5.plass i dette redskapet, og en delt 8.plass sammenlagt. Trener og gymnastene er fornøyde med helgens konkurranse, og tar med seg mange nye erfaringer og motivasjon til videre jobbing.

Featured Posts
Kom tilbake om en liten stund
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Archive
Follow Me
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
bottom of page