top of page

Blog

Tvedestrand Cup RG søndag 1. mars

Søndag 1.mars det var igjen klart for Tvedestrands cup. Dette var første oppvisning med nye Agder kretsen, hvor gymnaster fra Grimstad, Mandal og Kristiansand tok turen til Tvedestrand.

Kristiansands turnforening deltok med 11 gymnaster, i alderen 6 - 13 år. Gymnastene reiste sammen med to av sine trenere Eline Jansen og Maria Heidenberg Lund. For noen var dette alle første gang på teppet, og ekstra spennende. Arrangementet var kun en oppvisning hvor gymnastene fikk vise programmene sine, og ingen poeng ble delt ut. Dette er en kjempefin konkurransetrening for våre eldste gymnaster som delta på konkurranser, og en fin gjennomkjøring alene på teppet foran publikum. Dette var også første av to nasjonale arrangementer for minirekrutter.

Fra Kristiansands turnforening deltok tre minirekrutter, Aline (6), Aurora (10) og Ariana (9). Aurora og Ariana har vært ute i ilden før, og gjennomførte tre fine program hver. For Aline var dette aller første gang på teppet, og ho gjennomførte sitt første program med glans.

Fire rekrutter fra Kristiansands turnforening deltok også under Tvedestrand cup. Eva, Kaja, Mali og Eline. Jentene viste tre programmer hver, og gjennomførte fint på teppet.

I tillegg deltok også fire juniorer, Helena, Amalie, Charlotte og Lotta. Disse gymnastene er første års junior, og deltar på norgescuper på nasjonalt nivå. Jentene viste to flotte kjøringer hver på teppet.

Selvom det ikke ble utgitt noen poeng denne gangen, hadde Tvedestrand likevel et dommerpanel. Disse delte ut tre priser fra dagens oppvisning: cupens yngste gymnast, cupens smil og frøken Tvedestrand’s cup. Cupens smil gikk til vår Helena, for hennes fine utstråling på teppet.

Featured Posts
Kom tilbake om en liten stund
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Archive
Follow Me
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
bottom of page