top of page

Blog

Avslutning av semester, 17. mai og høsten 2022

Vi nærmer oss semesterslutt her i Kristiansands Turnforening.

Det har vært et flott semester med masse aktivitet og turnglede og ikke minst stor deltakelse på Barneturnstevne som var i helgen med hele 95 barn fra KTF representert fra 1.-7. klasse. Det var veldig moro!

Avslutning for semesteret

Siste trening for vårsemesteret blir følgende:

For partiene; GYMLEK 5 år, Idrettens Grunnstige 1.-2. klasse, Idrettens Grunnstige 3.-4. klasse, Turnskolen 1, Turnskolen 2 og SALTO blir siste trening uke 19.

Gymlek 3-4 år har sin siste trening mandag 16. mai.

NB! Aerobic- og mosjonspartiene, samt konkurransepartier vil få nærmere informasjon om hvilken dag de avslutter semesteret.


Høstsemesteret 2022

Vi starter nytt semester fra uke 34/35 (nærmere dato kommer vi tilbake til). Alle som har vært aktive på partier hos oss i vår, vil automatisk få plass på partiene som settes opp over sommeren.

Derfor vil bli kontaktet i løpet av sommeren med tilbudet for ditt barn. For de som skal på nye partier i høst i forhold til klassetrinn vil få nærmere informasjon om hvilke dag de får tildelt plass.

Dersom du ikke ønsker plass til høsten må vi få utmelding på mail: post@ktfturn.no innen onsdag 1. juni 2022


17. mai

Endelig kan vi markerer Norges nasjonaldag igjen etter 2 år med pandemi og restriksjoner. Kristiansands Turnforening skal delta i folketoget i Kristiansand og vi oppfordrer alle gymnaster og gjerne foresatte og søsken til å gå under vår fane på denne dagen. Her har barna også mulighet til å turne litt inn i mellom 😊

Så snart vi får oppsettet for 17. mai sender vi ut nærmere informasjon om hvor og når dere kan møte.


Venteliste

For dere som ikke er medlem eller har vært tilknyttet et av våre partier i vår og ønsker plass har vi ventelister på de fleste partier.

Send oss en mail på post@ktfturn.no og vi setter ditt barn på ventelisten.


Comentarios


Featured Posts
Kom tilbake om en liten stund
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Archive
Follow Me
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
bottom of page