top of page

Blog

Kretskonkurranse RG søndag 6. november

Søndag 6.november arrangerte Kristiansands Turnforening sin aller første RG konkurranse på veldig mange år. Totalt 45 gymnaster deltok på kretskonkurransen, med gymnaster i alderen 11 – 18 år fra Grimstad, Mandal, Tvedestrand og Kristiansand. Minirekrutter i alderen 7 – 10 år deltok med oppvisning. Vi er veldig stolte av å endelig kunne arrangere RG konkurranser for kretsen.


Karoline Abrahamsen og Katarzyna Zolnowska fra Tvedestrand, Aurora Ilene Rølland fra Mandal, og Maria Heidenberg Lund fra Kristiansand, deltok som dommere under konkurransen. Vi er helt avhengig av disse dommerne for å kunne arrangere konkurranser i kretsen.


RG-miljøet i kretsen vokser, og dette var det tredje arrangementet som ble arrangert i kretsen i år. Tidligere i år sto Tvedestrand for Sørlandsmesterskap i RG, og Grimstad inviterte til treningssamling i høst. Det er lenge siden det har vært så mye aktivitet med RG på Sørlandet. Vi er veldig glade for å se at RG-miljøet i kretsen vokser, med flere aktive klubber.


Kretskonkurranse: Gymnaster fra klubbene Grimstad, Mandal, Tvedestrand og Kristiansand deltok på kretskonkurranse i regi av Kristiansands Turnforening

Fornøyde jenter fra Kristiansands Turnforening

Comments


Featured Posts
Kom tilbake om en liten stund
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Archive
Follow Me
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
bottom of page