top of page

Blog

Sørlandsmesterskap i apparatturn -Grimstad 6. november

På søndag var 39 av våre apparatturnere i Igelandshallen i Grimstad for å konkurrere i aspirantkonkurranse og Sørlandsmesterskapet 2022. Det var god stemning i hallen fra tidlig om morgen til sent på kveld, og publikum kunne nyte masse bra turn fra utøvere fra hele Sørlandskysten.

Dette var første gang aspirantene våre konkurrerte på bortebane, noe som var veldig spennende. Men denne utfordringen tok de på strak arm, og vi gleder oss til å følge disse håpefulle unge utøverne i årene fremover!


I rekruttklassen for guttene stilte KTF med tre utøvere: Jesper Rugland, Gustav Høiesen og Matheo Simonsen. Jesper stakk av med 1. plassen og tittelen som Sørlandsmester 2022, mens Gustav kom på 3. plass.


Elvira McFadzean slo til med en 3. plass i rekrutt 11 år for jenter, mens storesøster Sigrid ble Sørlandsmester i rekrutt 12 år. Jamila Ruenes fikk en flott 4. plass i samme klasse. Kira Løite ble nummer to i klasse 1 (13-14 år), mens Eline Christensen ble nummer 3. Dette var Elines første mangekamp etter å kun ha turnet ett eller to apparater over flere år på grunn av skade, og det var derfor veldig gøy å få en slik flott plassering. I klasse 2 (15-16 år) fikk Ebba Øvrevik KTF sin beste plassering med en strålende 4. plass. Dette er første gang Ebba plasserte seg blant den beste tredjedelen på resultatlista, noe som var veldig moro! Malin Sørstrand var litt uheldig og skadet seg under oppvarmingen. Hun måtte derfor stå over konkurransen denne gangen.


Sørlandsmesterskapet var den siste av tre uttakskonkurrsnser til Norgesfinalen 2022, og kretslaget ble også presentert på slutten av premieutdelingen. Vi gratulerer Malin Sørstrand og Kira Løite fra KTF med plass på laget, samt Solveig Omfjord som hjemmeværende reserve! I tillegg stiller trener Karianne Jokstad i klasse 3 (17 år +) slik at Agder kan sende fullt lag til Hokksund i slutten av november. Malene Larsen er valgt til å være lagets trener.3 jenter mangler på bildet: Kira Madelen Løite, Solveig Omfjord Sandvand og Malin Sørstrand.

Trener Plamen Sheytanov sammen med sine gymnaster.

Comments


Featured Posts
Kom tilbake om en liten stund
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Archive
Follow Me
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
bottom of page