top of page

Blog

Sørlandsmesterskap i enkeltapparater- Kristiansand lørdag 14. mai

I helgen arrangerte vi aspirantkonkurranse og Sørlandsmesterskapet i turn på hjemmebane, og gymnastene fra Kristiansand avsluttet konkurransesesongen med en brak!

10 av våre aspiranter hadde sin aller første konkurranse og kjente kanskje litt ekstra på nervene. Men de gjennomførte konkurransen med stil, og dro hjem med ny driv til å jobbe videre frem mot neste konkurransesesong. Våre rekrutter og klasseturnere kjempet om tittelen som Sørlandsmester i de enkelte apparatene, og kristiansandsturnerne avsluttet dagen med mye edelt metall rundt halsen. Elvira McFadzean fikk en bronse og et sølv i 11 årsklassen. Storesøster Sigrid McFadzean dro i-land Sørlandsmestertittelen i alle fire apparater i 12 årsklassen, mens Jamilla Ruenes fikk sølv i hopp, bom og frittstående. For 13-14 åringene fikk Kira Løite to bronse og ett gull, og Thea Schjøtt en sølvmedalje. I 15-16 årsklassen stakk Mille Skjekkeland av med bronse i skranke og Solveig Omfjord fikk bronse i bom. Ragnhild Knudsen var kun én plassering unna medalje i bom og Ebba Øvrevik var 0.1 poeng unna medalje i frittstående. Jesper Rugland stakk av med gullmedalje, og Sørlandsmestertittelen i samtlige apparater i rekruttklassen for guttene, Gustav Høiesen kapret til seg to sølvmedaljer og Matheo Simonsen tok med seg to bronsemedaljer. I klasse 13-14 år for guttene stakk Kristian Mikalsen av med tre gullmedaljer, Lukas Nilsen fikk fem av seks gull i 15-16 årsklassen, og i samme aldersklasse tok Tarald McFadzean ett gull og Elias Pfaff (som egentlig turner for Arendal, men grunnet tett samarbeid mellom klubbene har sterke bånd til KTF) tre gull. I denne aldersklassen ble det delt ut ekstra mange gullmedaljer, da det ble delt førsteplass i 3 av 6 apparater. I seniorklassen stakk Plamen Sheytanov av med alle 1. plassene.

Nå er konkurransesesongen over for jentene, og fokuset rettes mot å utvikle nye elementer og oppgradere vanskegraden på øvelsene før neste sesong. Guttene har fortsatt en konkurranse igjen, og vi ønsker dem lykke til i Norgescuppen neste helg!
Her er alle gymnaster fra Kristiansands Turnforening sammen med sine trenere

Comments


Featured Posts
Kom tilbake om en liten stund
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Archive
Follow Me
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
bottom of page