top of page

Blog

Sørlandsmesterskap i enkeltapprater Turn kvinner og menn

Søndag 7. mai var det duket for aspirantkonkurranse og Sørlandsmesterskap i enkeltapparater på hjemmebane. Det var fult kjør og masse aktivitet i hallen fra morgen til kveld.


Aspirantene kjørte en flott konkurranse og fikk trene på å turne foran dommere og publikum. 6 av våre aspiranter hadde også sin aller første konkurranse, og kjente nok litt ekstra på nervene. Men de kjørte øvelsene sine akkurat som de har trent på på trening, og kan være veldig stolte med egen prestasjon!


Etter at Agder turnkrets delte Sørlandsmesterskapet i to, og har et mesterskap i enkeltapparater, og et annet mesterskap i sammenlagt og lag, var det ingen sammenlagtplasseringer under helgens konkurranse. Men Lilja Eide (rekrutt 11 år) stakk av med en bronsemedalje i frittstående, Elvira McFadzean (rekrutt 12 år) kapret gullmedaljen i bom og bronsemedaljen i frittstående. I klasse 1 (13-14 år) ble det tredobbelt seier til KTF i skranke, med Kira Løite på 1. plass, Sigrid McFadzean på 2. plass og Jamila Ruenes på 3. plass. Kira fikk også en 2. plass i bom, og Sigrid en 2. plass i frittstående. Thea Schjøtt kom på 4. plass i hopp, kun 0.1 poeng unna 3. plassen. Erle Røsstad stakk av med 2. plass i hopp i klasse 2 (15-16 år) og Solveig Omfjord og Mille Skjekkeland delte 3.plassen sammen med Mari Johannessen fra Grimstad. Malin Sørstrand deltok kun i ett apparat, nemlig skranke, og her stakk hun av med seieren, nesten ett helt poeng over 2. plassen, som gikk til Erle Røsstad. Solveig Omfjord kjørte en av sine beste skrankeøvelser noen sinne, og var kun 0.1 poeng unna pallplass. I bom kom Erle Røsstad på 2. plass og Dina Ingebretsen på 3. plass, og i frittstående endte Dina opp med en sølvmedalje. Det var mye bra turn fra resten av gruppa også, men nivået på Sørlandet har blitt veldig høyt, og det begynner å blir vanskelig å hevde seg i toppen.


Guttene våre turnet også bra, og Gustav Høiesen Haugen (rekrutt 11-12 år) stakk av med gullmedaljen i 5 av 6 apparater. Keelan Kainao Kauffman Pedersen (klasse 13-14 år) fikk gull i svingstang, og fire sølvmedaljer i henholdsvis frittstående, bøylehest, ringer og skranke. I juniorklassen for 15-16 åringer var det 4 KTF-gutter som kjempet mot hverandre. Lukas Aateigen Nilsen stakk av med seieren i frittstående, ringer og hopp, Elias Pfaff tok seieren i bøylehest og Kristian Emil Mikalsen tok gullet i skranke og svingstang.


Turn kvinner

Aspirant Turn kvinner KTF

Featured Posts
Kom tilbake om en liten stund
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Archive
Follow Me
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
bottom of page