Salgsdugnad våren 2021

Denne dugnaden er avsluttet og vil bli fakturert snarest. 

28. april 2021

 

Kjære medlemmer og foresatte

Da er det tid for nye dugnader i vårsemesteret. Styret i KTF bestemte at det blir følgende dugnader for å sikre inntekter til å kunne drive foreningen vår.

Den første dugnaden er en salgsdugnad i samarbeid med vår sponsor Scantrade til inntekt for Turnforeningen. Dugnaden gjennomføres i ukene 9-11.

Da skal alle selge et visst antall pakker av ulike produkter (se vedlegg), avhengig av hvor mange timer i uka ditt barn trener. F.eks. Gymlek selger 2 pakninger, IG partiene 4 pakninger, osv..
Maks antall pakker som skal selges pr. familie er 6 (dette da for de partiene som trener mest timer i uka). Dersom du har flere barn i foreningen, vil det fortsatt være maks 6.

Bestillingsskjema eller bildet av bestillingsskjema leveres til oss på e-post: post@ktfturn.no til trenerne våre eller i postkassen som er plassert i gangen nede (ved skohyllene) før man kommer til turnhallen. Leveringsfrist senest tirsdag 16. mars.

Utlevering av varene i uke 12.
Nærmere dager og tidspunkt for utlevering kommer vi tilbake til.

Faktura på beløpet av antall solgte pakker vil sendes til hver enkelt.
Vennlig ikke overfør penger eller vipps til oss.

I løpet av semesteret skal vi også ha et rekelotteri til inntekt for foreningen, sannsynligvis månedsskifte april/mai. Mer info kommer.

Det er også mulig å støtte foreningen med beløpet vi tjener hvis ikke dere ønsker å selge produktene eller loddbok. Hvis det er ønskelig, ta kontakt med oss på post@ktfturn.no.

Utenom det er det også mulig å støtte hvert enkelt parti med å bidra på vår dugnad «Hentepant.no». Hentepant.no er en innsamlingsdugnad av pant til inntekt på de enkelte partiene. Neste hentepantdugnad blir 4. mars 2021.
Hvis du vil bli GIVER eller HENTER for Kristiansands Turnforening, registrerer du deg på www.hentepant.no. En vil få SMS med spørsmål om du har pant den dagen (som du da setter utenfor boligen din), eller om du vil være med som henter. Som henter får du tildelt et visst antall adresser fra givere, panten du henter leverer du til KTF (Gimlehallen) samme kveld.


Ved spørsmål ta kontakt med oss på post@ktfturn.no. Tusen takk for støtten!

Med vennlig hilsen
For Kristiansands Turnforening
Styret