Dugnad høst 2020

Kjære medlemmer og foresatte!

Vårens dugnader kunne ikke bli gjennomført grunnet koronasituasjonen. Nå har styret i KTF bestemt at det blir følgende dugnader i høstsemesteret for å sikre inntekter til å kunne drive foreningen vår.

Den første dugnaden er en salgsdugnad i samarbeid med vår hovedsponsor Scantrade til inntekt for Turnforeningen.

Dugnaden gjennomføres i ukene 40-43 (info se vedleggene).

Da skal alle selge et visst antall pakker av ulike produkter (se vedlegg), avhengig av hvor mange timer i uka ditt barn trener. F.eks. Gymlek selger to pakninger, IG partiene 4 pakninger, osv.

Produktene er også flotte å gi bort som farsdagsgave (kommer tidsnok til farsdagen 10. november) i tillegg til fine julegaver.

Maks antall pakker som skal selges pr familie er 8 (dette da for de partiene som trener mest timer i uka). Dersom du har flere barn i foreningen, vil det fortsatt være maks 8. (Man selger kun det maks antallet som er oppgitt for et av barna).

Konkurranse «Beste selger»

Dersom en gymnast selger mer enn det som er minimumskrav trekker vi ut 5 vinnere som kan vinne et gavekort på kr. 1000,- fra Scantrade sin nettbutikk og 4 gavekort av kr.250,-. www.fibrasport.no. Bestillingsskjema leveres til oss på e-post: post@ktfturn.no eller legges i postkassen som er plassert i gangen nede (ved skohyllen) før man kommer til turnhallen senest 20. oktober.

Datoene på utlevering av varene kommer vi tilbake til.

 

 

Beløpet av antall pakker som skal selges overføres innen 20. oktober til vår konto 3060.07.60005 merk med «Navn på barnet og DUGNAD»

 

I løpet av semesteret skal vi også ha et rekelotteri til inntekt for foreningen, sannsynligvis i november. Mer info kommer. Det er også mulig å støtte foreningen med beløpet vi tjener hvis ikke dere ønsker å selge produktene. Hvis det er ønskelig, tar kontakt med oss på post@ktfturn.no.

 

Utenom det er det også mulig å støtte hvert enkelt parti med å bidra med Hentepant.no. Hentepant.no er en innsamlingsdugnad av pant til inntekt på de enkelte partiene. Neste dugnad blir i oktober 2020. Hvis du vil bli GIVER eller HENTER for Kristiansands Turnforening, registrerer du deg på www.hentepant.no. En vil få sms om enten du har pant den dagen (som du da setter utenfor huset ditt), eller om du vil være med som henter. Som henter får du tildelt et visst antall adresser fra givere, panten du henter leverer du til KTF samme kveld.

 

Ved spørsmål ta kontakt med oss på:

 

post@ktfturn.no 

Tusen takk for støtten!

Med vennlig hilsen

for Kristiansands Turnforening

Styret

Besøksadresse:
Jegersbergveien 3 4630 Kristiansand

 

Postadresse:
Postboks 449 4664 Kristiansand

Tlf: 38091836

E-post: post@ktfturn.no

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon