top of page

Kristiansands Turnforening inviterer til

«MOR OG BABY-TURN»

TIRSDAGER 11.15 – 12.15

Kurset er et lavterskeltilbud for nybakte mødre som ønsker å få mer trening, bevegelse og sosialt fellesskap med andre mødre i hverdagen. Timen tilpasses og tilrettelegges etter deltakernes ønsker og behov, og man kan trene både med og uten barnet. Det vil legges vekt på utvikling av styrke, fleksibilitet, balanse, rytme og koordinasjon.

 

Oppstart tirsdag 7. februar og varer frem til og med tirsdag 9. mai (ingen trening i vinterferien 21. februar eller påskeferien 4. april).

 

Instruktører: Johanne Rorge og Karianne Jokstad

 

Utstyr

Gulvet i turnhallen er mykt, og det er god plass. Det er ikke tillatt med sko i turnhallen, og det er derfor bare behov for bekvemt tøy og sokker. Ta eventuelt med et teppe som barnet kan ligge på.

 

Pris

Kr. 850,-

Deltakeravgiften overføres til konto 3060.07.60005 innen 14.februar. Merk overføringen med «Mor og baby-turn» og navnet på mor.

 

Påmelding: Påmelding sendes til arrangement@ktfturn.no med navnet på mor. Det er mulighet for å komme på en gratis prøvetime før du bestemmer deg for om du ønsker å fortsette.

 

NB! Før du melder deg på og deltar på trening er det viktig at du har fått tillatelse av lege til å starte å trene igjen.

 

Kontakt: Ta kontakt med oss dersom du har spørsmål på arrangement@ktfturn.no

Kristiansand-Turnforening (bruk denne).png
image.png
bottom of page