NYHETER

Årsmøte 2020

Innkalling til årsmøte i Kristiansands Turnforening 2020 Tid: Mandag 23. mars kl. 18.00 Sted: Klubbrommet i riksanlegget for turn/Gimlehallen Saker som ønskes tatt opp på årsmøtet må sendes styret senest innen mandag 9.mars til post@ktfturn.no. For å ha stemmerett må man har fylt 15 år, vært medlem i minst en måned og ha oppfylt medlemsforpliktelsene, (jf. § 3 KTFs lover). Dokumentene vil bli tilgjengelig på https://www.ktfturn.no/dokumenter senest en uke før årsmøte.

Vinterferie

Det blir ingen trening for våre barne - og ungdomspartier, samt mosjonspartier i vinterferien (uke 8). Vanlig trening starter opp fom .mandag 24. februar. NB! Våre konkurransepartier har egne treningstider og vil få beskjed fra deres trener ang. treningstider i vinterferien. Det er inngang på baksiden av hallen hele vinterferie uken.

Velkommen til nytt semester i Kristiansands Turnforening

Partiene våre hadde oppstart fra uke 2 og er kommet godt i gang med sine treninger. Vi gleder oss til en spennende vår. I vår skal Kristiansands Turnforening arrangere Unisport Norges cup nr.1 for Turn kvinner 28. - 29. mars og til høsten skal vi arrangere Unisport Norges cup nr. 3 for Turn menn. I tillegg til dette er det påmeldt rundt 370 gymnaster fra 33 ulike foreninger/lag til Storkretsturnstevnet for voksne som vi arrangerer 09. - 10. mai i Gimlehallen. Se under fanen "arrangementer" for nærmere informasjon om våre arrangement. Vi har flere aerobic- og mosjonspartier her hos oss og i hele uke 4 er det gratis prøvetrening. Se timeplan her: https://www.ktfturn.no/timeplan Ta kontakt med

ARKIV

Besøksadresse:
Jegersbergveien 3 4630 Kristiansand

 

Postadresse:
Postboks 449 4664 Kristiansand

Tlf: 38091836

E-post: post@ktfturn.no

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon