top of page

Blog

Unisport Norgescup og Nasjonal Rekruttkonkurranse i Rytmisk Gymnastikk

Mille Bergh Botnan deltok i helgen på sin første norgescup som junior. Konkurransen foregikk i Asker, arrangert av Asker Turnforening. Mille er første års junior, og deltok med apparatene ball og ring. Ho gjennomførte to fine kjøringer, uten klikk. Det er stas å se Kristiansands Turnforening på startlistene på konkurranser i rytmisk gymnastikk igjen, vi er veldig stolte av det.

Helgen før deltok 9 av våre rekrutter på vårspretten i Skjeberg. Dette er den første av to konkurranser rekruttene kan delta på i sesongen. Alle gymnastene våre stilte med individuelle program, og i tillegg en tropp. Skjeberg Turnforening var arrangør og de synes det var veldig gøy at Kristiansands Turnforening hadde kommet seg inn i RG miljøet igjen, og deltok på konkurranse. Jentene våre gjorde en fantastisk jobb, og de tar med seg nye erfaringer og motivasjon til å jobbe videre mot Glade RG dager første helgen i mai.

Mille Bergh Botnan og trener Marie Heidenberg Lund

Mille Bergh Botnan

Mille Bergh Botnan

Vårspretten Nasjonal Rekrutt Konkurranse

Featured Posts
Kom tilbake om en liten stund
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Archive
Follow Me
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
bottom of page