Blog

Unisport Norgescup og Nasjonal Rekruttkonkurranse i Rytmisk Gymnastikk

Mille Bergh Botnan deltok i helgen på sin første norgescup som junior. Konkurransen foregikk i Asker, arrangert av Asker Turnforening. Mille er første års junior, og deltok med apparatene ball og ring. Ho gjennomførte to fine kjøringer, uten klikk. Det er stas å se Kristiansands Turnforening på startlistene på konkurranser i rytmisk gymnastikk igjen, vi er veldig stolte av det.

Helgen før deltok 9 av våre rekrutter på vårspretten i Skjeberg. Dette er den første av to konkurranser rekruttene kan delta på i sesongen. Alle gymnastene våre stilte med individuelle program, og i tillegg en tropp. Skjeberg Turnforening var arrangør og de synes det var veldig gøy at Kristiansands Turnforening hadde kommet seg inn i RG miljøet igjen, og deltok på konkurranse. Jentene våre gjorde en fantastisk jobb, og de tar med seg nye erfaringer og motivasjon til å jobbe videre mot Glade RG dager første helgen i mai.

Mille Bergh Botnan og trener Marie Heidenberg Lund

Mille Bergh Botnan

Mille Bergh Botnan

Vårspretten Nasjonal Rekrutt Konkurranse

Featured Posts
Innlegg kommer snart
Følg med videre...
Archive
Follow Me
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon