top of page

Blog

Tvedestrand Cup RG - 30. november

I helgen deltok 14 av våre RG gymnaster på Tvedestrand cup. Dette var fjerde året det ble arrangert, og tredje året KTF har deltatt her. Tvedestrand cup var kun oppvisning, så gymnastene fikk ingen bedømmelse. Dette er en kjempegod konkurransetrening for kommende sesong. Mange nye programmer ble vist for første gang, så jentene var ekstra spente. De gjennomførte med glans, og begynner nå å bli klare for en ny sesong med konkurranser i 2020.

Det var ingen dommere som ga poeng denne gangen, dermed ble det ikke delt ut plasseringer. Likevel var det et lite dommerpanel foran teppet som så på jentene. Det ble nemlig delt ut tre priser. Yngste gymnast, cupens smil, og frøken Tvedestrands cup.

Cupens smil var det vår egen Eva Kator-Jacobsen som fikk! Smilet til Eva gjorde et ekstra inntrykk hos «dommerne», og de kunne tydelig se at Eva koste seg masse på gulvet.

Noen av gymnastene våre hadde sin alle første gang ut på teppe, noe som førte til litt nerver, men en god mestringsfølelse etterpå og masse RG glede☺️ Vi trenere er kjempestolte!

Jentene koste seg masse, og fikk en god gjennomkjøring av programmene sine.

Les gjerne mer her:

Featured Posts
Kom tilbake om en liten stund
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Archive
Follow Me
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
bottom of page