top of page

Blog

Glade RG dager 2021

Etter å ha ventet i 1,5 år på årets vakreste eventyr, kunne vi endelig ta turen til Asker for å delta på glade RG dager. Helgen 10. – 12.september deltok 9 gymnaster fra Kristiansands turnforening på Norges største RG-arrangement. Vilde Madeleine Taule og Maria Heidenberg Lund var med som trenere.


Tre av minirekruttene våre deltok på glade RG dager for første gang. Dette er det eneste arrangementet minirekrutter kan delta på nasjonalt, og det var derfor ekstra stas å vise seg frem utenfor kretsen. Jentene deltok med programmene frittstående og ball, og de gjennomførte to flotte kjøringer på teppet.


Fra venstre: Stella Emmeline Lavik, Aline Wierød, Hannah Josefne Yaacov Csango

Fra venstre: Hannah Josefine Yaacov Csango, Aline Wieørd og Stella Emmeline Lavik med medalje for sin innsats.Rekruttene våre Ariana Zozulina Riera, Aurora Wierød og Lisa Eldor deltok også under årets glade RG dager. Dette var deres første konkurranse. Ariana og Aurora deltok i rekrutt nasjonal 11 år, og stilte med programmene frittstående, tau og ball. Litt nerver var det så klart på deres aller første konkurranse, men jentene viste tre fine kjøringer alene på gulvet og presterte godt. De endte på en henholdsvis 9. og 10.plass av hele 21 gymnaster.


Lisa deltok i klassen rekrutt nasjonal 12 år, med programmene frittstående og ball. Lisa viste to flotte og feilfrie kjøringer, noe som innfridde med en 2.plass av 16 deltakende gymnaster.Fra venstre: Aurora Wierød og Ariana Zozulina Riera deltok på sin første konkurranse


Lisa Eldor tok 2.plass i sin aller første konkurranse, i klassen rekrutt nasjonal 12 år.


Premieutdeling hvor Lisa Eldor tok 2.plass i sin klasse.

Våre tre juniorer Eline Fidje Wessman, Eiril Hoven Hervold og Amalie Wieørd var også med fra Kristiansand til årets glade RG dager i Asker. Etter lang ventetid på grunn av pandemien kunne de endelig få konkurrere, og møte RG-venninner fra andre klubber rundt om i landet.


Jentene stile i klassen junior nasjonal divisjon B, med to programmer hver. Eline og Amalie deltok med ring og ball, og Eiril deltok med ring og tau. Litt nerver var det også her, men jentene gjennomførte en god konkurranse etter lang tid med pause.


I tillegg til å delta individuelt deltok også juniorene våre med et troppsprogram. De konkurrerte i klassen junior nasjonal duo/trio, og her deltok de med ring. Det var en spent trio som skulle på teppe i sin aller første troppskonkurranse. Trioen presterte godt i si første kjøring, men hadde noen klikk. I sin andre kjøring gjennomførte de en flott og feilfri kjøring, noe som resulterte i en 3.plass. Det gikk over all forventning, og jentene kunne fornøyd ta med seg pokalen hjem.


Fra venstre: Eline Fidje Wessman, Eiril Hoven Hervold og Amalie Wierød tok 3.plass i junior nasjonal klasse duo/trio.

Comments


Featured Posts
Kom tilbake om en liten stund
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Archive
Follow Me
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
bottom of page