top of page

Blog

Ifact Norges Cup 2 turn kvinner

Kristiansands Turnforening hadde 11 jenter fra apparatturn kvinner som deltok i Norges Cup i Trondheim helgen 22.-23. april.


Tre av jentene konkurrerte i klasse 1 (13-14 år) og resten konkurrerte i klasse 2 (15-16år). Flere av jentene kjørte nye elementer og kombinasjoner for første gang, og for Jamila Ruenes var det først gang hun deltok i Norges Cup. Totalt sett ble det litt flere fall enn vi hadde sett for oss, noe som ødela for totalscoren til flere av jentene, men vi fikk også se noen flotte enkeltprestasjoner. I bom var det flere av jentene som kjørte uten store feil. Erle Røsstad ble her nummer 22 av 84, tett etterfulgt av lagkameratene Dina Ingebretsen på 23. plass og Ragnhild Knudsen på 31. plass. Malin Sørstrand kjørte en nydelig skrankeøvelse og endte med høyeste karakteren i sin klasse og nest høyest av alle de 230 deltakerne.


Vi var også heldige og hadde med oss Hedvig Gåseland fra Mandals turnforening . Hun kjørte en flott konkurranse med kun en liten miss i skranke, og endte totalt på 20. plass i sin aldersgruppe hvor det var 105 deltakere. En veldig god prestasjon!


Nå gleder vi oss til å komme tilbake i hallen og få øvelsene til å sitte enda bedre før neste konkurranse på hjemmebane 7. mai!


Comments


Featured Posts
Kom tilbake om en liten stund
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Archive
Follow Me
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
bottom of page