top of page

Blog

IFACT Norges Cup Turn kvinner

Kristiansand 8.- 9.oktober 2022

I helgen var Gimlehallen fylt av turnere fra hele landet samlet til den tredje, og siste, Norgescupen i Turn Kvinner i 2022-sesongen. Her konkurrerte nesten 170 jenter i 3 ulike klasser fra 13 år og eldre.

Fra Kristiansands Turnforening deltok hele ni jenter hvorav én konkurrerte sin aller første Norgescup.

Foreningen hadde fått tildelt Norgescup for Turn Kvinner i 2020, men pga korona måtte denne avlyses. Derfor var det veldig gøy at vi på nytt fikk lov til å arrangere Norgescup for jentene i Kristiansand i år.

Å kunne konkurrere på hjemmebane var veldig motiverende for Kristiansandsturnerne, både for de som deltok i konkurransen og de som fortsatt ikke var gamle nok.

Flere av KTF-jentene hadde økt vanskelighetsgraden på øvelsene sine i forkant av konkurransen, og skulle teste ut nye elementer for første gang i konkurransesammenheng. Det var derfor litt ekstra nerver ute og gikk, og selv om ikke alt gikk helt etter planen for alle, kjørte jentene en solid gjennomkjøring, og kan være stolte av egne prestasjoner. Nå skal jentene tilbake i turnhallen og jobbe videre med de nye øvelsene før Sørlandsmesterskapet og kvalifisering til Norgesfinalen i november. Malin Sørstrand fikk klubbens beste plassering med en 5.plass av 92 deltakere i klasse 1 (13 – 14 år).Fra venstre: Solveig Sandvand Omfjord, Mille Skjekkeland, Ebba Øvrevik, Eline Marmo Christensen, Kira Madelen Løite, Thea Schjøtt, Malin Sørstrand, Halldis Thorsen og Ragnhild Gjerdingen Knudsen


Se flere bilder her:

fra fotograf Tom Knudsen her:


fra Dejan Djukic:
Comments


Featured Posts
Kom tilbake om en liten stund
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Archive
Follow Me
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
bottom of page