top of page

Blog

Norgesfinalen Turn kvinner & Turn menn

Agderturnerne imponerte med 19 pallplasser i Norgesfinalen.


Turnere fra Kristiansand, Arendal, Grimstad og Vågsbygd stilte som Agder sine representanter i Norgesfinalen som ble arrangert av Hammer turn lørdag 20. - og søndag 21. november. Det var en fin og spent gjeng som dro avgårde, men at det skulle gå så bra hadde vel ingen trodd på forhånd. Her fikk Agderturnerne med seg både sammenlagtpremier på lørdagen og finaleplasser på søndagen. I finalene ble det også pallplasser i fleng, dette var ordentlig morro.


I klasse 1 (13-14 år) turnet Malin Sørstrand, Amalie Stav Bachmann, Maja Anker Birkeflet for jentene og Kristian Mikalsen, Tarald McFadzean og Elias Pfaff for guttene. Malin gikk til topps sammenlagt og tok en sølv og en bronse i apparatfinalene. Kristian kom på 3. plass sammenlagt, og tok ett gull og 5 sølv i apparatfinalene. Tarald kom på 5. plass sammenlagt og kvalifiserte seg til tre finaler, 5.plass i bøyle ble beste plassering i finalene. Elias kom på 4. plass sammenlagt, og 5 finaler! Han klinket til med gull i hopp! Amalie fikk 10 plass sammenlagt og var reserve til hopp finalen. Maja fikk en 27.plass sammenlagt.


I klasse 2 (15-16 år) turnet Erle Røsstad, Sigrid Skråning, Hedda Salvesen for jentene og Lukas Aa. Nilsen, Sondre A. Rose og Bendik Grunde for guttene. Lukas og Erle turnet en klasse opp, så de fikk en ekstra utfordring! Lukas endte på 8. plass sammenlagt og tok bronse i apparatfinalen i hopp, mens Erle klarte en flott 14. plass. Sigrid ble nr 9 sammenlagt og fikk en 2. plass i hoppfinalen, mens Hedda ble nr 13 og fikk en 6. plass i frittståendefinalen. Sondre og Bendik kom på henholdsvis 13. og 14. plass, Bendik tok også en flott 5. plass i hoppfinalen.


I klasse 3 (16- oppover) turnet Fredrikke Tveito Andersen og Nora Lieng for jentene og Brian Rugland for guttene. Også Brian og Fredrikke fikk utfordringen med å turne en klasse opp. Brian kom på 2. plass sammenlagt og kvalifiserte seg til alle apparatfinalene. Her endte han med to gull og to bronsemedaljer. Nora Lieng fikk en flott 4. plass og en sølv og en bronse i apparatfinalene. Fredrikke fikk en fin 14. plass sammenlagt.

Norgesfinalen er en lagkonkurranse og alle bidro med en fantastisk innsats for laget. For dette ble guttene belønnet med en flott 2. plass og jentene med en 3. plass.


Tusen takk til trenere Danail Sheytanov, Viktor Grigorchuk, Arild Pfaff og dommere Karianne Jokstad og Lasse Rugland som gjorde en fantastisk jobb for turnerne i helga.


Hele laget etter en strålende lagkonkurranse på lørdagenJentene etter individuelle apparatfinaler på søndagen


Jentene viser frem defileringsjakken fra UMBRO som representerer "Team Agder"
"Team Agder" i blå defileringsjakke står i rekke 1 og 2 fra venstre


"Team Agder" Turn menn
Fra venstre: Trener Arild Pfaff, Gymnastene, Brian Rugland, Elias Pfaff, Kristian Emil Mikalsen, Lukas Aateigen Nilsen og trener Danail Sheytanov


Featured Posts
Kom tilbake om en liten stund
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Archive
Follow Me
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
bottom of page