top of page

Blog

Unisport Norges cup nr. 3 Turn kvinner

Endelig var det mulig å konkurrere igjen!

Seks turnere fra Kristiansands Turnforening var i helgen i Oslo på årets første Norgescup etter at både Norgescup nummer en og to ble avlyst i vår pga korona. Dette er den første konkurransen jentene deltar i utenfor egen krets siden høsten 2019.

Totalt var det over 130 deltakere fra hele landet som konkurrerte både lørdag og søndag i hallen til Høybråten & Stovner Turn.

Alle jentene fra Kristiansands Turnforening konkurrerte i klasse 1 som er for dem som er 13 og 14 år.

Lørdag turnet jentene bom og frittstående. Jentene hadde nok litt konkurransenerver i starten og det ble noen fall fra bommen, men deretter fikk de vist at de har trent bra under hele koronaperioden.

Etter at også hopp og skranke var gjennomført søndag, ble det premie til både Amalie Bachmann og Erle Røsstad med hhv 11. og 26.plass sammenlagt av totalt 78 deltakere.

De fire andre jentene som deltok i Oslo var Eline Marmo Christensen, Ragnhild Knudsen, Mille Skjekkeland og Solveig Sandvand Omfjord. Disse gjennomførte også en god konkurranse, men nådde ikke helt opp i premiekampen.

Om tre uker er det nye sjanser. Da arrangerer Grimstad GTIF Sørlandsmesterskap for Turn kvinner i Iglandshallen.


Fra venstre: Dommer og trener Therese Ridderholt

Gymnaster: Ebba Øvrevik, Ragnhild Knudsen, Amalie Staw Bachmann, Erle Røsstad, Eline Marmo Christensen, Mille Skjekkeland, Solveig Sandvand Omfjord

Trenere: Karianne Jokstad og Csaba Horvath

Comments


Featured Posts
Kom tilbake om en liten stund
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Archive
Follow Me
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
bottom of page