top of page

Blog

EM i TeamGym 2018

Norge reiste hjem med tre bronsemedaljer, to 4.plasser og en 5.plass fra EM som ble avholdt i Odivelas Portugal 17.-20. oktober.

Dette var Norges første EM der Norge stilte med et offisielt landslag i TeamGym. Utøvere, trenere og støtteapparat har jobbet målrettet mot EM i lang tid. "Landslagssatsingen" i troppsgymnastikk har utvilsomt gitt gode resultater og har bidratt til å løfte nivået betraktelig på samtlige tropper. Norge drar hjem med fantastiske plasseringer inkludert tre sterke bronsemedaljer. Landslagssjef Hennig Ottersen er meget fornøyd og stolt av innsatsen.

Kristiansands Turnforening var godt representert med 8 av våre gymnaster.

Anna Sofie Landrud vant en bronsemedalje med mix junior troppen. Live Klæboe Ødegaard var reserve. Menn senior vant også en bronsemedalje med vår gymnast Sebastian Hübert. Hanne Sødal kom med mix seniortroppen på en flott 4. plass. Camilla Karlsen og Tomine Byremo kom på en 5. plass med kvinner junior. Her var Helle Sødal reserve. Juni Josephsen og Georg Lagarhus var også med i EM troppen.

Det er første gang i Kristiansands Turnforening sin historie at vi har hatt så mange gymnaster representert på et EM. Vi er veldig stolte og gratulerer så mye med disse flotte resultater.

Her er en link til flere Bilder: https://www.flickr.com/photos/tranbyturn/sets/72157702601639994/

For mer resultater se link:

https://www.gymogturn.no/wp-content/uploads/2018/10/Resultater-finale.pdf

Featured Posts
Kom tilbake om en liten stund
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Archive
Follow Me
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
bottom of page