Blog

Unisport Norges Cup nr. 3 Turn Menn og Kvinner 27.-28. oktober

Kristiansands Turnforening var godt representert under Norges cup nr. 3 i helgen. Plamen Sheytanov og Krister Sørstrand konkurrerte i FIG junior klassen. Krister fikk sammenlagt en flott 8. plass i mangekamp og en 4. plass i frittstående. Plamen turnet pga. skade bare 3 apparater, men klarte seg med fine plasseringer i enkeltapparater. Han fikk en 2. plass i hopp, 3. plass i frittstående og en 3. plass i skranke. Lucas Nilsen Aateigen, Brian Rugland og Ivan Maltsev konkurrerte i rekruttklassen og fikk en kjempefin lagprestasjon i mangekamp med en 7. plass. Brian fikk en sammenlagt 12. plass i mangekamp, Lucas en 28. plass og Ivan en 36.plass.

I helgen deltok også Amalia Elisabeth Høibo i klasse 1 under Norges cup nr. 3 for Turn kvinner i Grimstad. Hun kom på en 49. plass av totalt 87 deltakere.

Vi gratulerer alle med flotte prestasjoner!

Featured Posts
Innlegg kommer snart
Følg med videre...
Archive
Follow Me
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon