top of page

Blog

Unisport Norges Cup nr. 3 Turn Menn og Kvinner 27.-28. oktober

Kristiansands Turnforening var godt representert under Norges cup nr. 3 i helgen. Plamen Sheytanov og Krister Sørstrand konkurrerte i FIG junior klassen. Krister fikk sammenlagt en flott 8. plass i mangekamp og en 4. plass i frittstående. Plamen turnet pga. skade bare 3 apparater, men klarte seg med fine plasseringer i enkeltapparater. Han fikk en 2. plass i hopp, 3. plass i frittstående og en 3. plass i skranke. Lucas Nilsen Aateigen, Brian Rugland og Ivan Maltsev konkurrerte i rekruttklassen og fikk en kjempefin lagprestasjon i mangekamp med en 7. plass. Brian fikk en sammenlagt 12. plass i mangekamp, Lucas en 28. plass og Ivan en 36.plass.

I helgen deltok også Amalia Elisabeth Høibo i klasse 1 under Norges cup nr. 3 for Turn kvinner i Grimstad. Hun kom på en 49. plass av totalt 87 deltakere.

Vi gratulerer alle med flotte prestasjoner!

Featured Posts
Kom tilbake om en liten stund
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Archive
Follow Me
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
bottom of page