top of page

Blog

Innkalling til årsmøte i Kristiansands Turnforening 8. juni kl. 18.00

Etter nye regler fra myndighetene 7. mai har vi nå lov å innkalle til fysiske forsamlinger med inntil 50 personer.

Norges idrettsforbund oppfordrer dermed idrettslag til å avholde årsmøter innen 15. juni. Styret innkaller herved til årsmøte i Kristiansands Turnforening Mandag 8. juni kl. 18.00 i RS-hallen i Gimlehallen, inngang fra parkeringsplassen foran RS-hallen. Fullstendig saksliste med saksdokumenter vil bli tilgjengelig for medlemmene senest en uke før årsmøte på www.ktfturn.no. For å ha stemmerett må man har fylt 15 år, vært medlem i KTF i minst en måned og ha gjort opp sine økonomiske forpliktelser til KTF.

Velkommen til årsmøte! Med vennlig hilsen Styret

Featured Posts
Kom tilbake om en liten stund
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Archive
Follow Me
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
bottom of page