Blog

Innkalling til årsmøte i Kristiansands Turnforening 8. juni kl. 18.00

Etter nye regler fra myndighetene 7. mai har vi nå lov å innkalle til fysiske forsamlinger med inntil 50 personer.

Norges idrettsforbund oppfordrer dermed idrettslag til å avholde årsmøter innen 15. juni. Styret innkaller herved til årsmøte i Kristiansands Turnforening Mandag 8. juni kl. 18.00 i RS-hallen i Gimlehallen, inngang fra parkeringsplassen foran RS-hallen. Fullstendig saksliste med saksdokumenter vil bli tilgjengelig for medlemmene senest en uke før årsmøte på www.ktfturn.no. For å ha stemmerett må man har fylt 15 år, vært medlem i KTF i minst en måned og ha gjort opp sine økonomiske forpliktelser til KTF.

Velkommen til årsmøte! Med vennlig hilsen Styret

Featured Posts
Innlegg kommer snart
Følg med videre...
Archive
Follow Me
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon