top of page

Blog

Asker Online Cup lørdag 13. mars

Lørdag 13.mars deltok 3 av våre juniorer fra RG i Kristiansand på sin aller første online konkurranse. På grunn av pandemien vi er inne i har mange konkurranser blitt avlyst og utsatt. Derfor må vi ty til andre løsninger. Det var Asker turnforening som sto for arrangementet. Hver klubb som deltok streamet sine gymnaster over youtube, og dommerne satt hjemme og dømte konkurransen over livestream. Hele 214 gymnaster fra 15 klubber i Norge deltok på online konkurransen. Maria Heidenberg Lund som er trener for jentene, stilte som dommer fra Kristiansand under konkurransen.


Online konkurranse var nytt for oss alle, og vi var veldig spente. Jentene kjørte programmene sine i hallen de vanligvis trener i, og dommere og publikum fulgte de over livestream via youtube. Det var lenge siden sist konkurranse for våre jenter, derfor ble dette litt ekstra spennende. Jentene deltok med et program hver, og alle viste gode prestasjoner som de har øvd masse på det siste året.


Jentene fra Kristiansands turnforening deltok i junior nasjonal klasse, hvor hele 47 gymnaster stilte i denne klassen. Charlotte Depui Dåsvatn gjennomførte en klikkfri kjøring i ring og ble belønnet med 3.plass i konkurransen. Eline Fidje Wessman viste også en god og klikkfri ringkjøring og kom like bak på en fin 4.plass. Amalie Wierød kjørte et flott ballprogram, men hadde dessverre en klikk. Det ble likevel en fin 26.plass av hele 47 gymnaster.


Denne konkurransen har gitt oss mange nye erfaringer som vi tar med oss videre. Det er gøy at det arrangeres alternative konkurranser når vi ikke kan samles, og vi kommer definitivt til å delta på en online konkurranse igjen. Dette ga mersmak og masse motivasjon til å jobbe videre!

-Maria Heidenberg Lund (Hovedtrener RG)-Fornøyde jenter etter sin første online konkurranse. Fra venstre: Eline Fidje Wessman, Charlotte Depui Dåsvatn, Amalie Wierød

Comments


Featured Posts
Kom tilbake om en liten stund
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Archive
Follow Me
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
bottom of page