top of page

Blog

Kretskonkurranse turn kvinner og turn menn

Lørdag 23.september deltok 25 jenter og 4 gutter fra Kristiansands Turnforening på Kretskonkurranse i apparatturn i Kristiansand. Over 70 turnere fra 7 til 17 år fra hele Agder kom til Kristiansand for å konkurrere i sesongens første kretskonkurranse. Det var hard konkurranse, og for de aller fleste var det den aller første konkurransen for sesongen. Likevel gjorde KTF-turnerne en solid innsats, noe som resulterte i flere pallplasseringer og andre gode resultater.


Hanna Maria Høyland fikk en flott 3. plass i 11 årsklassen, og Jamila Ruenes tok 2. plass i klasse 1 (13-14 år). Malin Sørstrand og Erle Røsstad kapret henholdvis 1. og 2. plass i klasse 2 (15-16 år). Til sammen klarte også KTF'erne å sanke sammen 4 gullmedaljer, 4 sølvmedaljer og 5 bronsemedaljer i enkeltapparater.


Nå skal vi tilbake i turnhallen og jobbe videre med å forbedre og perfeksjonere øvelsene frem mot Norgescup i Hareid om to uker og Nasjonal Rekruttkonkurranse i Holmen om fire uker. Det er en spennende høst gymnastene har i møte. Blant annet teller denne konkurransen som 1 av 3 uttakskonkurranser for jentenes kretslag til Norgesfinalen i slutten av november, og der er det flere jenter fra KTF som er med i kampen om en plass på laget.


Fra venstre: Agnes Frøysaa, Klara Høiesen Haugen, Live Fosselie-Dalen, Anastasia Dukic, Eialin Mikaelsen, Elina Kirkeby Cattini, Ronja Kråkenes-Føreland, Olivia Velde Tønnessen, Eila Velde Tønnessen, Celine Bortne og Michelle Aas.


Foran fra venstre: Andrea Olsen, Hanna Maria Høyland, Lilja Eide, Keira Edwards og Kristina Larsen Hageli.

Bak fra ventre: Solveig Omfjord, Jamila Ruenes, Erle Røsstad, Eline Christensen, Malin Sørstrand, Kira Løite, Ebba Øvrevik, Ragnhild Knudsen og Halldis Thorsen.

Comments


Featured Posts
Kom tilbake om en liten stund
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Archive
Follow Me
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
bottom of page