Blog

Mor/far - Baby Turn

«MOR/FAR OG BABY-TURN»

TIRSDAGER 11.15 – 12.15

Sted: Turnhallen i Gimlehallen (inngang på baksiden av Gimlehallen)


Kurset er et lavterskeltilbud for nybakte mødre som ønsker å få mer trening, bevegelse og sosialt fellesskap med andre mødre i hverdagen. Timen tilpasses og tilrettelegges etter deltakernes ønsker og behov, og man kan trene både med og uten barnet. Det vil legges vekt på utvikling av styrke, fleksibilitet, balanse, rytme og koordinasjon.


Vi holder to kurs i løpet av høsten. Første kurs har oppstart tirsdag 23. august, og kurs nummer 2 starter opp tirsdag 11. oktober. Begge kursene har en varighet på seks uker.


Instruktører: Johanne Rorge og Karianne Jokstad


Utstyr

Gulvet i turnhallen er mykt, og det er god plass. Det er ikke tillatt med sko i turnhallen, og det er derfor bare behov for bekvemt tøy og sokker. Ta med et teppe som barnet kan ligge på.


Pris

Et kurs omfatter seks ganger og koster kr 550,-

Deltakeravgiften overføres til konto 3006.07.60005 innen 15.08. ved deltakelse på kurs nr 1 og innen 31.10. ved deltakelse på kurs nummer 2. Merk overføringen med «Mor/far og baby-turn» og navnet på den voksne.


Påmelding: Påmelding sendes til post@ktfturn.no innen 15.08. for deltakelse på kurs nummer 1 og innen 31.10. for deltakelse på kurs nummer 2. Obs! Hvert kurs har begrenset med plasser.


NB! Før du melder deg på og deltar på trening er det viktig at du har fått tillatelse av lege til å starte å trene igjen.


Kontakt: Ta kontakt med oss dersom du har spørsmål på post@ktfturn.no
Featured Posts
Innlegg kommer snart
Følg med videre...
Archive
Follow Me
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon