top of page

Blog

NM Jr. Turn menn

Kristiansands Turnforening imponerte under helgens NM Jr. i Apparatturn i Oslo. Totalt deltok 49 gutter og 37 jenter i arrangementet, og blant dem var fem utøvere fra Kristiansand: Tarald McFadzean, Kristian Emil Mikalsen, Lukas Aateigen Nilsen, Elias Pfaff og Brian Rugland.

Brian Rugland oppnådde 10. plass i mangekamp, og sikret seg finaleplasser i frittstående, hopp og svingstang. Lukas Aateigen Nilsen endte på 25.plass og kvalifiserte seg til finale i ring og hopp.

Elias Pfaff tok en 15. plass, Kristian Mikalsen 17. plass og Tarald McFadzean 37. plass. Nivået er høyt og det er små marginer som skiller de beste fra de nest beste, så dette er gode prestasjoner.

Sammen stilte guttene også i lagkonkurransen og endte på 4. plass, kun 0,3 poeng bak 3.plassen. Det er det samme som et skritt i en landing eller en liten ustøhet -så også her er det veldig jevnt!

I søndagens individuelle apparatfinaler storturnet Brian og Lukas! Brian ble norgesmester i frittstående, fikk sølv i hopp og bronse i svingstang, mens Lukas tok 4.plass i både hopp og skranke, ikke langt fra 3.plassene!

Det er gøy å se at det harde arbeidet guttene legger ned gir resultater! Trenerteamet Danail Sheytanov og Arild Pfaff skal også ha en stor del av æren.


Fra venstre: Kristian Emil Mikalsen, Elias Pfaff, Brian Rugland, Lukas Aateigen Nilsen, Tarald McFadzean

Fra venstre: Kristian Emil Mikalsen, Elias Pfaff, Trener Danail Sheytanov, Brian Rugland, Lukas Aateigen Nilsen, Tarald McFadzean

Fra venstre, Lukas Aateigen Nilsen, trener Danail Sheytanov og Brian Rugland

Fra venstre: Trener Danail Sheytanov og Brian Rugland

Featured Posts
Kom tilbake om en liten stund
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Archive
Follow Me
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
bottom of page