top of page

Blog

Norges cup nr.2 Turn menn - Bergen

I helgen ble Norgescup 2 arrangert i Bergen. Det er tre Norgescup i året i apparatturn. Fra KTF reiste våre fem juniorer; Tarald, Brian, Elias, Lukas og Kristian. Sistnevnte på krykker og ikke som utøver denne gang, etter en skade kort tid før helga. Men han var med og støttet lagkameratene sine og traff turnfamilien som i seg selv er veldig hyggelig.

 

Denne gang hadde vi også med de to rekruttene, Thomas og Andrej som deltok for første gang i en nasjonal konkurranse. Danail stilte som trener, de to rekruttene hadde med seg foreldre samt at  foreldrene til Lukas også tok turen over fjellet for å se guttene turne.

 

KTF gjorde seg svært bemerket på resultatlistene. Det viser seg at Danail får frem gymnaster som i økende grad hevder seg i øverste sjiktet i Norge.  Klubben vår var representert på "pallen" i alle de seks apparatene og ble best i tre av dem, Lukas i ringer, Elias i skranke og Brian i svingstang. Pallen i anførselstegn denne gangen da det i Norgescup er sekskamp som gjelder. Elias stilte i tre apparater og Tarald i fire apparater og havner da følgelig langt bak i sammendraget i forhold til de som turnet alle seks apparatene. Brian kom på 2. plass i sekskampen og Lukas på 7. plass som de to beste resultatene i sekskampen. Det er bare Oslo Turn i Norge for tiden som kan stille med så mange gode juniorer som KTF kan i apparatturn menn. Oslo Turn nyter godt av å være en stor klubb i landets hovedstad som får overgang fra mange godt trente gymnaster fra andre klubber, bla fra KTF med Ivan og lillebror Luka. Denne gangen stilte ikke Ivan, men Luka fikk derimot en sammelagt 1. plassering i rekruttklassen.

 

Rekruttene Andrej og Thomas viste seg som skikkelige konkurransegutter i følge Danail. De utførte øvelsene helt opp mot det beste de har gjort på treningene i det siste.  "Best når det gjelder" – er en viktig og god egenskap for en idrettsutøver og det ser det ut som Andrej og Thomas klarer! Dette blir spennende gutter å følge med på i årene som kommer.

 

Med dette var konkurransene ferdig før sommeren. Guttene går nå inn i en periode der det skal trenes nye momenter slik at øvelsene til høsten blir enda mer spektakulære og konkurransedyktige når turnfamilien igjen møtes for å måle ferdigheter i oktober. Norgescup 3 er neste konkurranse før NM i samme måned. Men før den tid blir det også noen ukers velfortjent sommerferie 😊

Se alle resultater her:

 

Arild (Trener for turn menn)

 

Fra venstre: Brian Rugland, Tarald McFadzean, Lukas Aateigen Nilsen og Elias Pfaff

Andrej Sajgal og Thomas Eye Færavaag


Comments


Featured Posts
Kom tilbake om en liten stund
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Archive
Follow Me
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
bottom of page