top of page

Blog

Norgesfinalen 26.-27. november

I helgen var «Team Agder» i Hokksund og konkurrerte i Norgesfinalen 2022. Fire av våre KTFere var tatt ut på kretslaget, sammen med fire gymnaster fra Grimstad Turn og Idrettsforening og én gymnast fra Mandals Turnforening.


Det var dessverre flere av turnerne på laget som var litt uheldige, og Team Agder hevdet seg ikke på resultatlista i lagkonkurransen i år. Men Hedvig Gåseland (Mandal) kjørte en solid konkurranse, og endte på en 13. plass sammenlagt, og var dermed blant den beste tredjedelen i klasse 1. Kira Løite (KTF) kjørte en meget god konkurranse, men var uheldig og skadet seg i nest siste apparat, og fikk dermed ikke fullført konkurransen. Malin Sørstrand var også uheldig og skadet seg i siste apparat.


Det ble totalt tre finaleplasser på Team Agder. Sigrid Skråning (GTIF) kom videre til hoppfinale, og tok en sterk bronsemedalje her. Karianne Jokstad (KTF) kom også videre til hoppfinale. Her fikk hun en 4. plass. Karianne kvalifiserte seg også inn i frittståendefinalen som nummer 3, men var uheldig i finalen på søndagen og endte til slutt på en 5. plass.


Sigrid Skråningen mottar sin bronsemedalje fra Ordføreren i HokksundFra venstre: Kira Løite (KTF), Mille Bjørklund (GTIF), Hedvig Gåseland (MTF), Mari Johannesen (GTIF), Maja Anker-Birkeflet (GTIF), Sigrid Skråning (GTIF), Solveig Omfjord (KTF), Malin Sørstrand (KTF) og Karianne Jokstad (KTF).

Våre deltakere fra KTF Kira Løite, Solveig Omfjord, Malin Sørstrand og Karianne Jokstad

Comments


Featured Posts
Kom tilbake om en liten stund
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Archive
Follow Me
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
bottom of page