top of page

Blog

Sørlandsmesterskap Turn kvinner - Grimstad 31. oktober

Søndag 31. oktober arrangerte Grimstad Turn- og Idrettsforening aspirantkonkurranse og Sørlandsmesterskapet i Turn Kvinner, og KTF stilte med 18 gymnaster. Våre fire aspiranter (Kristina Larsen Hageli, Ester Emilie Synnes, Lykke Wolff-Jakobsen og Elvira McFadzean) var først i ilden under pulje 1 og kjørte en flott konkurranse som de kan være veldig stolte av alle samme. Her er det ingen rangering, men jentene fikk vist frem hva de har trent på på trening den siste tiden.

I pulje 2 konkurrerte rekruttene og klasseturnerne i det gjeve Sørlandsmesterskapet. Sigrid McFdzean klarte akkurat å stikke av med tittelen Sørlandsmester i klasse 11 år, bare 0.1 poeng foran 2. plassen, og Julie Ropstad kom på en solid 5. plass av 12 deltakere. Sigrid tok også med seg en seier i skranke og andre plass i bom, Julie fikk en flott 3. plass i frittstående, og Linnea Ringereide stakk av med en 3. plass i bom. Jamilla Ruenes var den beste fra KTF i hopp og tok her 6. plass, og fikk en fin 4. plass i skranke.

I 12 års-klassen stakk Kira Løite av med 3. plass, med Thea Schjøtt hakk i hel på 4. plass, kun 0.4 poeng bak. Thea tok også seieren i både bom og frittstående, mens Kira fikk 1. plass i skranke og 2. plass i bom.

I klasse 1 (13-14 år) stakk Amalie Bachmann av med 3. plassen, Erle Røsstad kom på 4. plass og Solveig Omfjord kom på 5. plass. I tillegg fikk Amalie sølvmedalje i hopp og frittstående, og bronse i skranke og bom. Ragnhild Knudsen, som feiret bursdagen sin på konkurransen, kjørte en av sine beste skrankeøvelser noen sinne og fikk betalt med en sølvmedalje.

Sørlandsmesterskapet var også én av uttakskonkurransene til Norgesfinalen, og Amalie og Erle fikk begge plass på kretslaget, og skal derfor reise til Hammer Turn om to uker for å representere «Team Agder» i Norgesfinalen 2021.

De øvrige deltakerne fra Kristiansand (Eline Marmo Christensen, Johanna Kristiansen, Mille Skjekkeland og Ebba Øvrevik) kjørte også en solid konkurranse og kan være veldig stolte og fornøyde med egne prestasjoner.


Skrevet av trener Karianne Jokstad

ความคิดเห็น


Featured Posts
Kom tilbake om en liten stund
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Archive
Follow Me
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
bottom of page