top of page

Blog

Storkretsturnstevne 25.- 26. mai i Kristiansand

Kristiansands Turnforening gjennomførte i helgen Storkretsturnstevne for voksne i Gimlehallen i Kristiansand. Det ble et flott og velykket stevnet. Det var nærmere 250 deltagere fordelt på 23 foreninger og idrettslag fra Oslo i øst til Kristiansand i sør. Den størtse troppen var "Fellestroppen" med nesten 90 deltagere. Instruktør for troppen var Linn Skretting og programmet de viste het "Bygdefest". Deltagerne hadde fullt program lørdag med trening i Gimlehallen og bankett på Thon Hotel Norge på kvelden. Søndag var det klart for generalprøve, defilering og oppvisning.

Vi vil gjerne takke alle som var med på å få dette til. Vi har hatt et flott team rundt arrangementet fra våre medlemmer som har bakt, kjøpt inn pølser, stått i kiosken, ryddet og rigget og planlagt. Stor takk til våre stevneledere Kari Aasen Gundersen og Rigmor Stavø samt stevnekomitee/festansvarlig Sissel Hangeland om sto bak en utrolig flott aften på Thon Hotel Norge sammen med sitt team. Her fikk vi underholding fra Nicholas Bjorvand Bodin og far, samt fra Shantykoret.

Det var masse utvalg i kiosken både lørdag og søndag. Her var styremedlem Angelika Eisenhut og medlem Lilian Andersen kioskansvarlig. Det er ingen tvil og at de har kontroll på sakene sine !

Vår formann Rune Reinertsen åpnet stevnet på søndag og var speaker.

Takk alle for den gode jobben dere har gjort både i forkant og under stevnet.

Takk til våre sponsorer og samarbeidspartnere!

Se bildedryss her:


Defilering søndag i Gimlehallen - alle foreninger og lag stilte opp


Harriet Hammersmark sammen med Arvid Dolvåg var med på KTF sin egen tropp


KTF sin egen spreke dametropp hvor instruktør Ragnhild Danielsson og Cecilie Christiansen viste sin "Hot Legs" oppvisning.

Fra venstre: Instruktør Cecilie Christiansen, Elin Skavikmo, Sissel Hangeland, instruktør Ragnhild Danielsson, Anne Lene Andersson, Wenche Stallemo, Tove Tambini Berg, Kari Stensland, Bjørnhild Olsen, Harriet hammersmark, Kari Aasen Gundersen og Arvid Dolvåg.Stevneleder Kari Aasen Gundersen sammen med vår gjest fra Oslo Titteliten Hagfors Mollat. Titteliten (99 år) er fortsatt instruktør og fikk i begynnelsen av mai Norges Idrettsforbunds hederstegn.


Norges Turnveteraner sammen med leder Harald Wigaard (foran i midten) og instruktør Ingar Lilleåsen bak Wigaard.
Nicholas Bjorvand Bodin (16 år) sto bak noe av underholdningen på lørdagens bankett på Thon Hotel Norge.Comments


Featured Posts
Kom tilbake om en liten stund
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Archive
Follow Me
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
bottom of page