top of page

Blog

Unni og Haralds pokaler 14.-16. oktober Oslo

Helgen 14. - 16. oktober gikk Unni og Haralds Pokal av stabelen i Oslo. Unni og Haralds er Norges eneste internasjonale konkurranse, og Kristiansand stilte med fire deltakere. Kristian Mikalsen deltok i 13-14 årsklassen for guttene på fredag, mens Lukas Aateigen Nilsen, Brian Rugland og Malin Sørstrand deltok i juniorklassen på lørdag.


På fredagen var guttene i 11-12 årsklassen og 13-14 årsklassen i ilden. De konkurrerte mangekamp i sine 6 apparater. I Kristian sin klasse var det 13 deltakere, de 13 beste fra Norgescupen på Elverum to uker i forveien. Det ble en jevn konkurranse hvor 5 utøvere knivet om seieren. Ingenting var avgjort før siste apparat. Kristian avsluttet med svingstang, hvor han var best i klassen, og klatret dermed oppover på resultatlisten, og endte til slutt på en 3. plass.


På lørdag morgen var det juniorene sin tur for både guttene og jentene. Dette var første gang Malin deltok i en så stor og prestisjefylt konkurranse. Hun var litt uheldig og hadde ett fall i både skranke og bom, men hun kjørte en flott frittståendeøvelse og strålte på gulvet. Frittstående ble dermed den øvelsen hun fikk best resultat, og la seg på den øvre halvdelen av resultatlista, noe hun kan være svært fornøyd med! Etter frittstående hadde hun bare ett apparat igjen, nemlig hopp. I oppvarmingen hadde hun underrotert på begge forsøkene sine, så nå hadde hun bestemt seg for å gå all in og gi alt hun hadde for å lande på beina. Det resulterte i at hun overroterte og rullet videre på ryggen. Men hun utførte en pen og stilren yurchenko som hopp nummer to.

I juniorklassen for guttene, hvor Lukas og Brian deltok, var det 27 gutter med. Det var et høyt nivå i klassen, men veggen guttene kjørte en fin konkurranse. Brian havnet til slutt på en 7. plass, og var nær finaleplass i 4 apparater. Lukas sitt beste apparat var ringer, og her var han svært nærme en plass i apparatfinalen. Begge guttene var fornøyde med sin gjennomføring totalt sett.Fra venstre: Trener Danail Sheytanov, Brian Rugland, Lukas Aateigen Nilsen, Kristian Emil Mikalsen, Malin Sørstrand og trener Karianne Jokstad.

Featured Posts
Kom tilbake om en liten stund
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Archive
Follow Me
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
bottom of page