top of page

Blog

Unni og Haraldspokaler 16. - 17. mars 2024

I helgen deltok KTF sine turn menn junior gymnaster på Unni og Haraldspokaler.

Elias Pfaff, Brian Rugland og Lukas Aateigen Nilsen kvalifiserte seg til finalen på søndag.

Elias gjennomførte øvelsen sin i skranke helt opp mot sitt beste. Men det var det også tre andre gutter fra det norske landslaget som gjorde, så denne gangen ble det 4. Plass, et fattig tiendedel fra pallen.

Brian havnet på pallen i begge sine finaler med bronse i frittstående og svingstang. Brian er en av våre to gutter på det norske landslaget.

Lukas falt på det ene av to hopp i dag og fikk da 6. Plass i sin hoppfinale, men Lukas var likevel veldig fornøyd med helga da han leverte sin beste mangekamp noen gang. Han turnet til 69 poeng.

Finaler I fire av seks apparater er godt levert i dette selskapet der hele den norske eliten i turn er samlet samt turnere fra i alt 8 andre nasjoner.

Kristian Eil Mikalsen som skulle turnet tre apparater denne helga ble desverre syk på lørdagen og fikk kun gjennomført bøylehest øvelsen sin. Denne gang ble det desverre et fall og dette gikk hardt ut over poengsummen. Kristian og familien reiste hjem på lørdagen.

Tarald McFadzean turnet to apparater, svingstang og bøylehest. Også han hadde et fall i bøyle og ble straffet hardt for det. I stang har Tarald tatt store steg i det siste og viste en flott øvelse.

Utover turninga er det fine helger som oppleves sammen de fem turnerne, trenere, foreldre og søsken. Turnfamilien i Norge og også nye bekjente fra mange land er også med å gjøre disse konkurransehelgene til gode opplevelser.

Comments


Featured Posts
Kom tilbake om en liten stund
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Archive
Follow Me
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
bottom of page